Het muzikale seizoen werd afgesloten met een concert bij Zandhove. Frans Appel had tijdens De Gemeenschapsveiling 2017 het Huis-. tuin- en keukenconcert gekocht en in overleg met Erato en Zandhove werd dit een zomermiddagconcert bij het verzorgingstehuis. Tijdens het verblijf van zijn schoonmoeder in Zandhove had hij zoveel waardering gekregen voor het tehuis en haar bewoners, dat hij dit cadeautje graag wilde presenteren. Samen met zijn familie zorgde hij ook voor een hapje en een drankje tijdens het concert.

Het publiek genoot van deze geste en de muziek. Gezeten in de schaduw, het orkest in de volle zon, luisterde het aandachtig naar het gevarieerde programma. Ook dit keer werd het programma aan elkaar gepraat door youngsters Esmée en Jiska.Het muzikale seizoen werd afgesloten met een concert bij Zandhove. Frans Appel had tijdens De Gemeenschapsveiling 2017 het Huis-. tuin- en keukenconcert gekocht en in overleg met Erato en Zandhove werd dit een zomermiddagconcert bij het verzorgingstehuis. Tijdens het verblijf van zijn schoonmoeder in Zandhove had hij zoveel waardering gekregen voor het tehuis en haar bewoners, dat hij dit cadeautje graag wilde presenteren. Samen met zijn familie zorgde hij ook voor een hapje en een drankje tijdens het concert.

Het publiek genoot van deze geste en de muziek. Gezeten in de schaduw, het orkest in de volle zon, luisterde het aandachtig naar het gevarieerde programma. Ook dit keer werd het programma aan elkaar gepraat door youngsters Esmée en Jiska.DSC_0120---kopie.jpg
DSC_0121---kopie.jpg

Contact

 

Muziekvereniging Erato, Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek,

E-mail: muziekvereniging.erato@gmail.com 

Telefonisch contact: 0226 359459 (bestuurslid Astrid Weel)